Bijeenkomst Energieke Noord-Veluwse Bedrijven in Elburg

In 2019 zijn er strengere wettelijke eisen om aan energiebesparing te doen. Maar er zijn ook nieuwe subsidiebudgetten om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Goed om te weten! Waar te beginnen? Kom 19 februari naar restaurant de Haas in Elburg.

Samen met de bedrijvenkring Elburg en gemeente Elburg organiseert het project Energieke Noord-Veluwse Bedrijven een bijeenkomst voor ondernemers. Tijdens de informatie- en inspiratiebijeenkomst hoort u over de mogelijkheden en kansen van verduurzaming voor uw onderneming. En welke financiële voordelen er te behalen zijn.

De Informatieplicht Energiebesparing per 1 juli 2019
Bedrijven met meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas verbruik per jaar moeten uiterlijk 1 juli 2019 rapporteren welke energiebesparende maatregelen ze hebben genomen. 

De Voorjaarsronde Regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)
In maart 2019 vindt er weer een nieuwe ronde plaats voor deze subsidie. De overheid heeft hier een budget van €5 miljard voor beschikbaar gesteld.

Wij kunnen u als ondernemer ondersteunen in het verduurzamen van uw bedrijf en u kennis laten maken met de meest recente (wettelijke) ontwikkelingen en kansen. En het vooral makkelijker voor u maken.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt op dinsdag 19 februari 2019 gehouden  van 9.00 tot 10.00 uur in het Restaurant De Haas, Jufferenstraat 21 in Elburg. Meld u aan door te mailen naar IGEV, onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen. 

Uitgelicht: