Bedrijvenkringen Veluwe Verduurzaamt

Bekijk de diverse bedrijvenkringen die samenwerken aan verduurzaaming in hun bedrijf. 

 

 

Noordwest Veluwe Verduurzaamt
Binnen het convenant Noordwest Veluwe Verduurzaamt is een aantal werkgroepen opgericht die zich zullen richten op een specifiek MVO-onderwerp. De werkgroepen zijn bij elkaar geweest en hebben concrete maatregelen met elkaar besproken. Dit geeft een basis van mogelijke maatregelen voor elke deelnemer. Het doel is om beter inzicht te krijgen in wat je als bedrijf actief kunt bijdragen op het gebied van duurzaamheid.

Meer informatie >

 


 

Nunspeet Verduurzaamt
Het doel  van de Stichting Nunspeet Verduurzaamt is om als kennisplatform te functioneren waarin organisaties kennis en ervaringen rondom duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met elkaar delen. Ook wil de Stichting de gemeente Nunspeet ondersteunen in verdere verduurzaming. Door samen te werken met bedrijvenkringen, ondernemingsverenigingen, lokale duurzame initiatieven en de gemeente Nunspeet streeft de stichting naar een collectieve aanpak voor verduurzaming.

Meer informatie >

 


 

 

OnuitPuttenlijk Duurzaam

Samenwerkingsverband OnuitPuttenlijk Duurzaam streeft naar lokale en regionale verduurzaming door de krachten te bundelen, elkaar te inspireren en te stimuleren tot duurzaam gedrag, te informeren over verduurzaming en door praktische, meetbare resultaten te boeken.

Meer informatie > 

 

 

Deze initiatieven zijn opgezet en worden begeleid door Will2Sustain