Agenda overzicht

Kom op maandag 24 februari naar een informatiebijeenkomst van Energieke Regio, georganiseerd in samenwerking met Gemeente Hattem. Met deze bijeenkomst helpen wij u op weg om duurzame stappen te zetten en daarmee geld te besparen.

Voor wie: Professionals in de tuinbranche
Wanneer: 30 januari 2020

Inloop: 15:30 uur
Start:   16:00 uur
Einde: 19:15 uur

Kom op 11 mei 2019 naar Ermelo voor het Huis & Tuin event. De hele dag duurzame activiteiten, demonstraties, infostands, plezier en lekker (biologisch) eten! Kortom, alles over duurzaam wonen, leven en genieten!

In 2019 zijn er strengere wettelijke eisen om aan energiebesparing te doen. Maar er zijn ook nieuwe subsidiebudgetten om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Goed om te weten! Waar te beginnen?

De Nederlandse overheid heeft besloten dat woonwijken voor 2050 aardgasvrij moeten zijn. Dit betekent dat ook gemeente Harderwijk de opdracht heeft om hiermee aan de slag te gaan.

Duurzaamheid en innovatie gaan hand in hand. In de week van 8 tot en met 13 oktober vindt de week van Duurzaamheid & Innovatie plaats.

Groene Zomer Campus 11/06/2018

De Groene Zomercampus is een onderwijsweek vol duurzaamheid en innovatie voor leerlingen van basisscholen en middelbare scholen in gemeente Oldebroek. Deze week vindt voor de eerste keer plaats van 11 tot 15 juni 2018.

Energiecafé Endura 13/03/2018

Op dinsdagavond 13 maart organiseert Endura haar eerste energiecafé in het Californiagebouw aan de Deventerweg. Iedereen die íets met het besparen van energie heeft, of daar nieuwsgierig naar is, is van harte welkom.

Uw energielasten verlagen? Wilt u graag een klimaatvriendelijke tuin, aan de slag met zonne-energie of isolatie? Kom 8 maart naar de duurzaamheidsavond in Heerde! Tijdens deze markt is er een gevarieerd aanbod van workshops met onderwerpen op het gebied van duurzaamheid.