Mijn Dak Schoon B.V.

Mijn Dak Schoon B.V.

Watergoorweg 102
3861MA Nijkerk
Aanbieder
Referenties
Woningen:
Projecten:
Overige gebouwen:
Beschrijving

Onderhoud aan ventilatiekanalen wordt vaak vergeten In bijna ieder huis zijn ventilatiekanalen aanwezig, deze kanalen zorgen ervoor dat vervuilde lucht afgevoerd wordt naar buiten. Bij een gesloten circuit wordt de lucht naar een filter vervoerd om vervolgens weer als schone lucht in huis te komen. Wat voor systeem u ook heeft, het is noodzakelijk om de afvoerkanalen en ventilatieroosters periodiek te reinigen om gezondheidsklachten te voorkomen. Het gevaar is dat je het vuil niet kan zien Wanneer de ventilatiekanalen en ventilatieroosters niet schoongemaakt worden, zullen deze na verloop van tijd een bron voor stof en bacteriën zijn met alle gevolgen van dien. Vooral astmapatiënten merken snel wanneer de lucht in huis vervuild is. Maar dat is geen goede graadmeter. Het grootste kwaad is vaak het kwaad dat we niet kunnen zien en ventilatiekanalen zitten daar vol mee. Vervuilde ventilatieroosters en ventilatiekanalen leveren geen acute gezondheidsrisico’s op. Echter op lange termijn kan dit zeker wel het geval zijn.

Beschrijving

Waardoor worden dakgoten vies? Dakgoten verzamelen door het jaar heen diverse materialen zoals bladeren, zand, takken, mos en dode dieren zoals muizen en vogels. Wanneer de vervuiling in de dakgoot dermate hoog is dat het water niet meer goed afgevoerd wordt, kan dat resulteren in verstoppingen en overstromingen van de dakgoot. In sommige gevallen kan het ook voorkomen dat de verstopping in de regenpijp ontstaat met dezelfde consequenties als gevolg. Verstopping in de regenpijp Wanneer het water niet afgevoerd kan worden door de dakgoot zal dit bij een fikse regenbui altijd resulteren in lekkage. Wanneer de lekkage naar binnen loopt, zal dat mogelijk grote schade aan uw woning kunnen veroorzaken. Het water kan in uw muren trekken waardoor verkleuring en kringen ontstaan. Door vocht kunt u ook last van schimmelvorming krijgen. Deze schimmel in slecht voor uw gezondheid en brengt bovendien een onplezierige lucht met zich mee. Om dit te voorkomen is het raadzaam uw dakgoten en regenpijpen preventief te laten reinigen door Mijn Dak Schoon. Wij maken uw dakgoten schoon waardoor het regenwater goed afgevoerd kan worden, maar ook de regenpijpen worden door ons aangepakt. We steken de regenpijpen door tot 1 meter boven de grond. Met dit proces verwijderen we opgehoopt vuil waardoor het water vanuit uw dakgoot via de regenpijp optimaal afgevoerd kan worden.

Beschrijving

Waarom worden zonnepanelen vies? Zonnepanelen zijn standaard voorzien van een vuilafstotende laag waardoor het meeste vuil er af spoelt bij een goede regenbui. Toch loopt na verloop van tijd het zonnepaneel vol met vuil en stof waardoor de opbrengst van uw zonnepaneel significant omlaag kan gaan. Ook vogelpoep is een bekende vervuiler van zonnepanelen, maar denk bijvoorbeeld ook maar eens aan roetdeeltjes van een houtkachel bij u zelf of de buren of fijnstof aanslag wanneer u dicht bij een snelweg woont. Zonnepanelen laten reinigen? Dat kan al vanaf 86,50 euro! Het is natuurlijk mogelijk om zelf het dak op te gaan om uw zonnepanelen te reinigen, echter de meeste zonnepanelen liggen in een dergelijke hellingshoek op het dak waardoor dat niet een simpele klus is en zeker niet zonder gevaar. Daarnaast is het heel makkelijk om schade aan te brengen aan het zonnepaneel door een verkeerde borstel of het gebruik van schoonmaakmiddelen. Mijn Dak Schoon gebruikt Osmose water en speciale borstels bij het reinigen van zonnepanelen waardoor er geen schade aan de cellen kan ontstaan. Kies ook voor een volledige ontzorging en laat uw zonnepanelen schoonmaken door een professional zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Dit zonder zelf het risico te lopen op valpartijen of gevaarlijke situaties. Zonnepanelen reinigen is niet duur en levert direct geld op in de vorm van een hoger rendement van uw zonnepanelen. Wat kost dat?

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >